Onze gratis 5 sterren VvE opstartservice voor slapende verenigingen!

Een slapende VvE heeft veel nadelen voor zowel de eigenaren als het gebouw. Het gebouw wordt namelijk niet goed onderhouden wanneer de vereniging niet actief is. Dit heeft nadelige gevolgen voor de waarde van de afzonderlijke appartementen en de (her)financieringsmogelijkheden van de appartementen. Tevens brengt het hoge kosten voor achterstallig onderhoud met zich mee en zorgt het voor conflictsituaties tussen de leden binnen de vereniging. Deze problemen worden voorkomen door een actieve vereniging.

Wij van Accuraat VvE Beheer bieden slapende verenigingen een speciale opstartservice waardoor het “wekken” van deze niet actieve verenigingen voor alle betrokken partijen helder en probleemloos verloopt.

  • Gratis opstart, dus geen onverwachte extra kosten.

  • Wij zorgen ervoor dat de vereniging aan alle formele eisen voldoet, en ontlasten het toekomstige bestuur daarbij maximaal.

  • Natuurlijk Informeren wij de leden van de vereniging over onze werkwijze en het gebruik van ons unieke VvE software systeem.

  • De vereniging zal onder onze begeleiding de juiste contracten aangaan zoals het openen van een bankrekening op naam van de vereniging en het afsluiten van benodigde verzekeringen en (onderhouds)contracten. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat het gebouw voldoende is verzekert en alle bestaande contracten scherp zijn ingekocht.

  • Specifieke wensen van (het bestuur) van de vereniging worden geïmplementeerd in ons beheer. Geen vereniging is het zelfde. Onze werkwijze stemmen wij dan ook op de vereniging en haar leden af.

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte voor het beheer van uw vereniging aan door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Opmerkingen en/of vragen kunt u kwijt in het veld bijzonderheden of neem direct contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Gemeenschappelijk

Bijzonderheden