Over ons

Elke goede beheerder heeft kennis van de onroerend goed markt, is commercieel en heeft de intentie om zijn werk goed te doen. Voor ons bij Accuraat Beheer is dit niet genoeg.

Met onze grondslag in het notariaat zit service, kwaliteit en integriteit in ons bloed. In het verleden hebben wij regelmatig appartementseigenaren, projectontwikkelaars, Verenigingen van Eigenaren en concurrent VvE beheerders, bijgestaan en geholpen bij het oplossen van hun zakelijke problemen.

De huidige markt vraagt om professionelere beheerders met meer juridische, fiscale en technische kennis. Dit is de reden geweest om ons te specialiseren in het Vastgoed beheer en VvE beheer.

Accuraat Beheer staat voor zakelijk doch persoonlijke dienstverlening en levert maatwerk. Duidelijke communicatie en aanpassen van onze dienstverlening en organisatie aan de wensen van onze klanten hoort daar ook bij.

Het gaat ons niet alleen om het beheren van vastgoed en Verenigingen van Eigenaren. Of u nu een particulier eigenaar bent, een professioneel vastgoed belegger of een Vereniging van Eigenaren vertegenwoordigt, ons doel is het hebben van tevreden klanten voor een duurzame relatie.

Bij Accuraat Vastgoed & VvE Beheer hechten wij veel waarde aan de volgende kernbegrippen:

Klantfocus

  • Wij bieden u de service die u mag verwachten van een professionele beheerder en streven ernaar deze verwachtingen te overtreffen. Dit betekent altijd klaar staan voor onze klanten.

Integriteit

  • Wij zijn eerlijk en oprecht en laten ons bij onze bedrijfsvoering niet beïnvloeden door randzaken. Altijd onafhankelijk en betrouwbaar. Onze klanten kunnen onvoorwaardelijk op ons vertrouwen.

Kwaliteitsgericht

  • Wij stellen hoge eisen aan ons eigen werk en streven voortdurend naar verbetering ervan. Zo voeren wij ons werk precies en nauwkeurig uit, vandaar onze naam Accuraat Vastgoed & VvE Beheer.